Wie zijn wij?

B. van der Ende Assurantiën is een onafhankelijk financieel dienstverlener.

Wij adviseren en bemiddelen in financiële producten en ons doel is hierover op een zo eerlijk en helder mogelijke manier met onze klanten te communiceren.

Voor betaal- en spaarproducten bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Maak een afspraak

phone(0174) 38 57 52

emailinfo@bvdende.nl

Arie van der Ende

Arie van der Ende

Financieel Adviseur
phone 06 54237218

email arie@bvdende.nl

Martha van den Heerik - de Koning

Martha van den Heerik - de Koning

Adviseur Bankzaken


email martha@bvdende.nl

Onze kwaliteitswaarborgen

adfiz

Ons kantoor is lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.

kifidf

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement.

afm

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

Dienstverlening

Wij willen u graag informeren over onze dienstverlening en de wijze waarop onze beloning is geregeld.
De desbetreffende documenten staan hieronder.